SSV Helpman

Schermafbeelding 2015-02-08 om 23.41.56

SSV Helpman is een schietsportvereniging in Groningen, en we zijn aangesloten bij de KNSA (Koninklijke Nederlandse Schietsport Associatie). We schieten iedere woensdagavond van 19:30 tot 23:00 uur en voor de jeugd en zomerbiatlon vrijwel iedere zaterdagochtend van 10:30 tot 12:30 uur op de schietbanen van de SSG (Stichting Schietbanen Groningen). Deze schietbanen bevinden zich aan de Chopinlaan 120.

De schietsport is een interessante sport, waarbij concentratie en lichaamshouding de belangrijkste aspecten zijn. Het is een gezonde lichamelijke belasting waarbij je je lichaam en geest leert in optimale balans te houden. Onze schietsportvereniging heeft de beschikking over diverse sportwapens zodat je in het beginstadium onder begeleiding van onze trainers een goede start kan maken. Heb je ambitie om op competitief niveau te schieten, dan krijg je daar bij ons alle ruimte voor. Ook zijn recreatieve schieters meer dan welkom. Zowel volwassenen als de jeugd kunnen bij onze vereniging terecht. Daarnaast hebben we tevens een zomerbiatlon team, waarbij schieten en hardlopen gecombineerd wordt. We hebben een gezellige bar waar we je graag van koffie/thee, frisdrank en een hapje voorzien.

Kijk rustig rond op onze website. Je vindt hier alle informatie omtrent disciplines, onze jeugdafdeling, het zomerbiatlon team en lidmaatschappen. Heb je nog vragen, stel ze dan op de contactpagina. Hopelijk kunnen we je snel begroeten op een schietavond!